
هشتم شهريور 1342، در شهرستان رفسنجان به دنيا آمد. پدرش علي، جوشكار و آهنگر بود و مادرش عصمت نام داشت. تا سوم متوسطه درسخواند. جوشكار بود، به عنوان سرباز ارتش به جبهه اعزام شد. ششم خرداد 1368، در عينخوش هنگام انجام ماموريت دچار سانحه رانندگی شد و بر اثر ضربه مغزی به شهادت رسید. مزار وي در گلزار شهداي زادگاهش واقع است.
شهید چراغی می شود فراروی انسان که انسان بتواند راه را از چاه تشخیص دهد به مشابه شمعی می شود که اگرچه خود می سوزد ولی اطراف خود را برای دیگران روشن می نماید.
شهید اکبر در منطقه غرب کشور دیده به جهان گشود. دوران تحصیل ابتدایی را با ویژگی های و استعداد خوب خود سپری کرد و تحصیلات خود را تا حد متوسط در همان شهر ادامه داد. این شهید عزیز که شیفته مکتب و میهن اسلامی خویش بود، خود را به محض صدور فرمان امام(ره) به حوزه معرفی و برای خدمت مقدس سربازی آماده گردید، او دوران مقدماتی آموزشی را گذرانده و سپس در یکی از یگانهای عملیاتی لشکر 21 حمزه که در منطقه مستقر بود مشغول دفاع از میهن اسلامی گردید و در تاریخ 68/3/6 به آمال و آرزوی خود که همان پیوستن به خیل شهیدان بود رسید و هم اکنون با دیگر شهیدان به خون غلتیده شهر رفسنجان در گلستان شهدای آن دیار آرمیده است.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار



بدون دیدگاه