
از خدای بزرگ طلب مغفرت و عفو گناهان کوچک و بزرگی که در طول عمر آشکار و پنهان کرده ام مینمایم و از او میخواهم که مرا تا مورد آمرزش خود قرار نداده از این دنیا نبرد.
دوم از تمام آشنایان و دوستان و قوم وخویشان حلالیت می طلبم و امیدوارم که خطاهای مرا نادیده بگیرند و ببخشند این حقیر بی پناه را که طاقت سوال و جواب روز قیامت را در خود نمیبینم از مادر عزیز و گرانقدرم حلالیت میطلبم و تمنا دارم که خطاهای مراببخشد و پوزش مرا قبول کند و نزد خودم و خدای خودم شرمنده زحمات شما هستم خدا مرا نمیبخشد و مورد رحمت او قرار نمی گیرم اگر شما مرا عفو نکنید اما برادران خوب وفادارم خوشحال باشید که لیاقت کسب عنوان پرافتخار خانواده شهید را پیدا نمودید صبر کنید بر مصائب دنیا که زودگذرند شما خود بخوبی میدانید که شهادت مصیبت نیست سعادت است و کمتر کسی این معنی را درک می کند یکروز به شما گفتم شهادت بلندترین قدم بسوی تکامل است و شما خود شاهد این معنایی همانطور که مرحوم آیت الله طالقانی در سخنرانی خود راجع به شهادت گفته که این خاصیت شهادت است که یک انسان ساقط شهوانی و گرفتارغرائز را مبدل به انسانی میسازد که اوج میگیرد و پرو بال می گشاید و بالا می رود این جمله در صورتی مصداق یافته و از این بابت صدها هزار بار باید خدا را شکر کنیمبرادران به شما نمی گویم گریه نمی کنید و مادرم هم همینطور چرا که امام امت فرمودند گریه کردن بر شهید زنده نگاه داشتن نهضت است گریه کنید اما نر بر من بر حسین(ع) و مصائب او گریه کنید بر مصیبت حسین و خواهر گرامیش گریه کنید چرا که آنان سزاوار گریه اند نه من ،از من شهادت من شاد باش که انشاءالله آمرزیده و مقام بزرگی نصیبم شده اما بر شهادت حسین(ع)گریه نمائید ه اگر شهید نمی شدند او 72 تن یار وفادارش چه بسا که خدمتهای عظیم تری به اسلام این دین جهانگیر انجام می دادند گرچه شهادت آنها نیز یکی از بزرگترین خدمتهای به اسلام بود پس ای عزیزان و ای همرزمان در قرآن دو خط بیشتر نداریم خط حق و خط باطل پس شما ای مومنین در خط حق باشید و در حزب الله فعالیت کنید و در غیر اینصورت مانند کف روی آب نابود خواهید شد.
زندگینامه شهید معظم :جمعه ملک شاهی
پانزدهم اردیبهشت 1340در روستای خبر از توابع شهرستان بافت چشم به جهان گشود پدرش کاکاجان کشاورز بود ومادرش بی بی جان نام داشت تا پایان مقطع متوسطه در رشته تجربی درس خواند ودیپلم گرفت به عنوان سرباز ارتش به جبهه اعزام شد بیست وسوم تیر 1361در شرق بصره به شهادت رسید واثری از پیکرش به دست نیامده است
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار



بدون دیدگاه