
«أَشْجَعُ النَّاسِ مَنْ غَلَبَ هَوَاه»
رسول اکرم (ص)فر موده :شجاع ترین مردم کسی است که بر هوا و هوس خویش تسلط یابد.
بنام آن که هستی از او جان گرفته و می گیرد و به نام آن که تمام ز مین و آسمان و انسان و حیوان گو ش به فرمان اوست وصیت نامه خود را آغاز می کنم.
اینجانب حسن کریمی در کمال صحت و عافیت شهادت می دهم به یگانگی پروردگار و رسالت پیامبران و پیامبر اکرم اسلام و امامت دوازده جانشین آن حضرت که اول آنها علی بن ابیطالب و آخرین آنها حضرت حجة بن الحسن العسکری است و در زمان غیبت مجتهدین جامع الشرایط نائبان آن حضرتند و در زمان ما حضرت امام خمینی نائب برحق آن حضرت می باشد.من به همه دوستان و آشنایان و همه انسان هایی که این وصیت نامه را می خوانند اعلام می دارم که من از روی میل و رغبت و براساس تکلیف شرعی قدم در این راه گذاشته و تنها برای یاری دین خدا به جبهه جنگ آمده ام .
«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ فَانْفِرُوا ثُبَاتٍ أَوِ انْفِرُوا جَمِيعًا»(سو ره نساء 71)
ای کسانی که ایمان آورده اید! [در برابر دشمن] آمادگی جنگی بگیرید، پس گروه گروه یا دسته جمعی [برای جهاد] کوچ کنید.
همه رفتند ما ماندیم، ما همه رفتنی هستیم و رفتن یا نرفتن ما در دست خداست و من لیاقت شهید شدن را ندارم ولی شاید نظر لطف خداوند متعال به طرف من برگردد و من برای خدا و جهاد در راه خدا از همان لحظه اول از خانه پا برون گذاشتم و به دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خمینی که فرمودند جبهه از اهم واجبات است اسلحه برگرفتم و خودم را آماده و مهیای جنگ با ظالمین که به اسلام و مکتب و ناموس ما تجاوز کردند نمودم .
و خوشا بحال پدر و مادرم که امانت خداوند را پس دادند.حضرت رسول می فرماید هیچ قطره ای محبوب تر از قطره خونی نیست که در راه خدا ریخته شود و امام صادق می فرماید کسی که در راه خدا کشته شود خداوند گناهانش را می آمرزد و به او نشان خوا هد داد.ای کسا نی که غرق در مادیاتید حجاب را از جلو چشم خود کنار زنید و واقعیات را ببینید و به فرمان امام امت جامه عمل بپوشانید و انتقام این همه خون شهیدان را از دشمن بگیرید.
« وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ»
ای کسا نی که ایمان آورده اید به خدا هرگز مپندا رید که کسانی که در راه خدا کشته شده اند مرده اند بلکه زنده هستند و در نزد پروردگارشان روزی می خورند.
خانوادگی
با سلام بر پدر و مادر عزیزم که مرا بزر گ کرده اید و در راه خدا از رفتن من به جبهه جلو گیری نکرده اید .پدرو مادر و برادر و تمام قوم و خویشان در تشییع جنازه من شر کت کرده و هیچ گونه اشکی نریزید زیرا هر قطره اشکی که از چشم شما فرود آید دشمنان اسلام خو شحال میشوند و بعد از مرگ من به چیزهایی که وصیت می کنم عمل نمایید:
1-هرگز دست ازخط امام که همان خط اسلام است برندارید
2-اگر کسی بر ضد اسلام و قر آن حر فی زد با قا طعیت جلو او ایستادگی کنید
3-از تمام جوان های ده و جوان های اسلام تقاضا می کنم که دست از انقلاب برندارند و انتقام خون شهدا را بگیرند
4-کمک کردن به جبهه را فراموش نکنید پدرو مادر درسوگ من گریه نکنید بلکه در سوگ حسین زهرا که سرش ازبدن جدا شده گریه کنید.
درپایان از برادرانم علی-حسین -جواد و تمام قوم و خویشان و اهل یو سف آباد می خواهم اگر بدی از من دیده اید مرا مورد عفو قرارد هند.مرا کنارشهید محمدحسینی نژاد دفن کنید .
در پا یان اول به مادر خود می گویم که حجاب را حفظ کنید و بعد به قوم و خو یشان می گویم و بعد به شما ملت مسلمان می گو یم حجاب را حفظ کنید زیرا حجاب در پیروزی موثر است .
پدر و مادر در ضمن نماز و روزه های قضا مرا اگر می توا نید بگیرید و اگر می توانید با صدقه دادن آنها را بر طرف کنید خیلی ممنون.
کوچک شما حسن کریمی.
مرغ با غ ملکوتم نیمی از عالم خاک چند روزی ساخته اند قفسی از بدنم
ز رفسنجان گرفتم شوق پرواز شدم را هی به جنگی خا نمان سوز
منافق را دمی انسانیت نیست یکسر در پی کوبیدن رو حانیت است
……….
مسلسل سلاح آتشینم به درگیری مگذاری تو زمینم
خدایا خدا یا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار .
بسمه تعالی
شهید بزر گوار حسن کر یمی در سال 1349در رفسنجان دیده به جهان گشود تحصیلا تش را در همانجا آغاز نمود ودر مقطع سوم راهنمایی ترک تحصیل نمود وی فردی صبور و علاقه زائد الوصفی نیز به ائمه اطهار و اهل بیت داشت وی در بیشتر را هیپمایی هایی که در اوائل انقلاب انجام می شد شرکت میکرد و با شروع جنگ تحمیلی ایشان نیز بنا به وظیفه ای که در خود می دید بسوی جبهه های نبرد شتافت و در چندین عملیات شرکت نمود وسرانجام درسال 65 درمنطقه شلمچه در عملیات کربلای 5 شربت شهادت را نوشیدند پیکر این شهید در گلزار شهدای هرمزآباد به خاک سپرده شد.
روحش شاد و یادش گرامی
…………
نه سال قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری خمینی(ره )کبیر او در خانواده ای مذهبی در روستای یوسف آباد رفسنجان واقع در 18کیلومتری رفسنجان دیده به جهان گشود او در کودکی بسیار باهوش و مورد توجه خانواده بود تا جایی که در کودکی کارهای خانه را انجام می داد و بسیار خنده رو بود تا اینکه به سن 7سالگی راهی دبستان انقلابی هرمز آباد شد از همان اوایل مدرسه خوب درس می خواند و با نمره بسیار خوب قبولی خود را از دبستان ابتدای هرمز آباد گرفت و راهی مدرسه راهنمایی شهید دستغیب همت آباد شد چون دوران را هنمایی ایشان با پیروزی انقلاب و زمان جنگ تحمیلی بود ایشان همیشه به فکر رفتن به جبهه بود ایشان فردی خوش رو بود هیچگاه با کسی دعوا نکرد حتی ترشرویی با پدرو مادر و دو ستان خود نکرد با هرکس روبرو می شد اول سلام و بعد با یک شوخی و مزاح شروع به خندیدن می نمود بنده که دایی ایشان می باشم هیچگاه ندیدم ایشان را که خنده برلبان نداشته با شد از مادرسوال شد حسن در خانه چگونه ر فتار می کند ایشان جواب دادند حسن هم جای پسر برای من بود و هم و جای د خترمون هرگاه ظروف غذا یا لباس های یا وسایل خانه کثیف می شد بدون گفتن به ایشان شروع به شستن می نمود لذا بعد ازشهادت گو یا هم پسر از دست داده ام و هم د ختررا ازپدرش سو ال کردم چگو نه شخصی بود شهید شما جواب دادند مگرخو بان بد ند مگرخو بان را می توان فرا موش کرد او همه کسم نبود پسر دوم خا نواده بود اما و بعد ازچند لحظه را انجام میداد و بعد از چند لحظه شروع به گر یه کردن کرد ازبرادران شهید سوال شد چگونه بود برادر شما که همه به اتفاق جواب دادند خنده رو او اگر بود ما مشکلی ندا شتیم و بعد گر یه شرو ع شد از د و ستان شهید سو ال کردیم گفتند او دوستی خوب و خوش و علا قمند به فو تبال که بعد ازشهادت ایشان دوستان فو تبا لیست او یاد واره ای با انجام یک دوره مسابقه فو تبال انجام داده و یاداو را گرامی دا شتند .
لازم به گفتنی است او قبل از شهادت سه ماه به جبهه ر فته بود و در عملیات آزاد سازی مهران کربلای یک شر کت کرد و به همراه دوستان خود و با کوتاهی ؟؟دو باره همره سپاه یکصد هزار نفری محمد عازم جبهه شد و درمرحله دوم عملیات کربلی 5 روی کانال ماهی بدست دژخیمان رژیم بعث عراق به شهادت رسید.
نحوه شهادت اصابت تیر مستقیم دوشکا به قلب او مثل دیگر شهیدان به خیل شهدا جنگ و کربلاییان پیو ست و در زادگاهش رو ستای هرمزآباد در جوار دیگر دو ستان شهید ش بخاک سپرده شد لازم به تذکراست او جوان ترین شهید رو ستا یمان می با شد .
یادش گرا می باد و راهش پر رهرو .
جایش خالی است چون به هرطرف نظر می کنیم و از هرکس سوال از خوبیش می گو یند و ازخنده ها یش ایشان قرآن را بخوبی می خواندند و در هر کجا مرا سم مذهبی بود شرکت می نمود و با اینکه در دوران انقلاب سن کمی دا شت در بعضی از مراسمات تظاهرات شرکت می کرد . .
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار



بدون دیدگاه