
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ. يُبَشِّرُهُمْ رَبُّهُمْ بِرَحْمَةٍ مِنْهُ وَرِضْوَانٍ وَجَنَّاتٍ لَهُمْ فِيهَا نَعِيمٌ مُقِيمٌ. خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا إِنَّ اللَّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ. يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا آبَاءَكُمْ وَإِخْوَانَكُمْ أَوْلِيَاءَ إِنِ اسْتَحَبُّوا الْكُفْرَ عَلَى الْإِيمَانِ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
آنانکه ایمان آورند و از وطن هجرت گزیدند و در راه خدا با مال و جانشان جهاد کردند آنها را نزد خدا مقام بلندی است و آنها به خصوص رستگاران و سعادتمندان در عالمند . پروردگارش با رحمت بی منهای خود بشارت دهد به مقام رضا و خشنودی خویش و بر بهشتیانیکه در آنجا آنها را نعمت جاودانی است. در آن بهشت ابدی همیشه متنعم خواهند بود این مقام را بطاعت از خدا طلب کنید که طاعت را نزد خدا پاداش بزرگست. ای اهل ایمان شما پدران و برادران خود را نباید دوست بدارید اگر آنها کفر را برایمان بگزینند و هر کس از شما(با وجود کفر) آنانرا دوست بدارد بی شک ستمکار است.
خدایا اگر گناه دارم من را ببخشید. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار. پدر و مادر جان عزیزم اگر روزی خدا خواست که من یک سعادتی پیدا کردم و در جبهه جنگ به ابدیت پیوستم مبادا شما غم و غصه خورید و برای من گریه نکنید زیاد و اگر خواسته باشید گریه کنید برای امام حسین(ع) و عیال او گریه کنید و از شما خواهش می کنم که صبر کنید و تمام خواهر و برادرانم و اقوام و خویشان را به صبر و استقامت در مقابل کفر و کفار و منافقین و ضدانقلابیون که در این مملکت توطئه می کنند دعوت کنید. مبادا روزی شما بی صبری کنید که خداوند اجر شما و من را کم می کند. من از همه اقوام و خویشان و دوستان و آشنایان می خواهم که تا آخرین لحظات عمرشان از اسلام و قرآن و انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب و روحانیت طرفداری و وفادار باشید که خداوند اجر شما را زیاد می کند. من از شما می خواهم که بعد از مرگ من شما شادی کنید و تا می توانید شربت و شیرینی پخش کنید. من از مال دنیا فقط یک زمین نیمه ساخته دارم و اختیار او بدست پدر و مادرم می باشد و از آنها خواهش دارم که به هر کسی آن را می دهند از او بخواهند هر سال یک جلسه عزاداری به نام امام حسین(ع) برگزار کنید. . آن جلسه هم در روز سالگرد مرگ من باشد. دیگر بیش از این مزاحم نشوم.
ای پدر و ای مادر بزرگوار من را ببخشید چون من فرزند خوبی برای شما نبودم و شما از خدا بخواهید من را ببخشد من شما را زیاد اذیت کردم خدا بر دل شما بدهد تا من را ببخشید شما از جانب من از هر کسی که از دست من ناراحت بوده و شده طلب بخشش کنید چه خواهر و چه برادر و چه فرد دیگری باشد.
پنجم مرداد 1336، در روستاي تيكدر از توابع شهرستان كرمان متولد شد. پدرش اكبر، فروشنده بود و مادرش خاتون نام داشت. تا پايان مقطع راهنمايي درس خواند. پاسدار بود، نهم آذر 1360، در بستان بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي زادگاهش واقع است.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار



بدون دیدگاه