حمید رحمانی فر

نــام :
حمید
نـام خـانوادگـی :
رحمانی فر
نـام پـدر :
محمد
تـاریخ تـولـد :
1339
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه
بیوگرافی

هفتم‌ مرداد 1339، در شهر شهداد از توابع شهرستان كرمان چشم به جهان گشود. پدرش ‌محمد، كشاورز بود و مادرش نصرت نام‌ داشت. تا پايان مقطع متوسطه در رشته ‌تجربي درس خواند و ديپلم گرفت. به‌عنوان سـرباز ارتش به‌ جبهه رفت. نوزدهم ‌مهر 1360، در محور دزفول – ‌شوش بر اثر اصابت مواد منفجره شهيد شد. پيكر وي در زادگاهش به خاك سپرده شد.
شهید حمید ر حما نی فر در سال 1339هجری شمسی در بخش شهداد در خا نواده ای مذ هبی و ز حمتکش متو لد شد دو را ن طفو لیت را در دامان پر مهر پدر و مادر و پدر بزر گ خود که ر و حانی بخش شهداد بو د گذرا ند و از سن هفت سالگی تحصیلات ابتدایی را در مدر سه شهید ر حمانی فر (حامد سا بق )گذرا ند و سپس د و ران راهنمایی را در مدر سه راهنما یی 17شهر یو ر طی نمود در همین د و ران بو د که قرائت قر آ ن و بسیاری از مسا ئل مذ هبی و حلال و حرا م را نزد پدر بزر گ خود امو خت و این جر قه ای برای پیو ستن او به انقلابیو ن بو د سپس جهت گذرا ندن دو را ن متو سطه با تو جه به علا قه ای که خود به کشا و رزی دا شت و ارد دا نشسرای کشا و رزی کر مان گر د ید دراین دو ران ضمن اخذ د یپلم با انقلابیو ن شهر کر مان آشنا گر د ید و در جلسات و راهپیما یی انان شر کت می کرد و در محر م سال 1357در او لین راهپیما یی مر د م شهدا شر کت نمود و همراه سا یر انقلابیو ن شعار می داد که :مر م به ما ملحق شو ید ،شهید راه حق شو ید ،مر گ بر شاه ،در ود بر خمینی .
ایشا ن در سال 1359را هی خد مت مقد س سر بازی گر دید و دو را ن آمو ز شی را در پاد گان 21حمزه  تهرا ن سپری نمود و از همان ر و زهای آغاز ین جنگ تحمیلی را هی جبهه جنگ حق علیه با طل گر د ید و مدت 13ماه در جبهه های دز فو ل ،د هلرا ن ،شو ش ،اند یمشک با د یو صفتان مز د ور عراقی جنگید و جزو نیر و های هلی بر د صف شکن و کمر شکن مقا و مت عراق به حساب می آمد ند قرار دا ست .ایشان در دو را ن ز مین لر زه سال 1360شهداد تمام مر خصی خود را صر ف کمک به مجر و حین منطقه شهداد نمود و سر انجا م در 16مهر ماه سال 1360در جبهه شو ش دا نیال به در جه ر فیع شهادت نائل امد و مشمول این سخن امام خمینی (ره)گر د ید که فر مودند :شهدا در قهقهه مستا نه شان و در شادی و صو لشان عند ر بهم یر زقو ن اند .
رو حش شاد ورا هش پر ر هر و باد

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1360/07/19
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
محور دزفول - ‌شوش
عـملیـات :
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *