حمید یزدان شناس

نــام :
حمید
نـام خـانوادگـی :
یزدان شناس
نـام پـدر :
حسین
تـاریخ تـولـد :
1345
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

گوشه اي از وصيت نامه شهيد:

بسم رب الشهدا و الصديقين

یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ ارْجِعِی إِلی رَبِّكِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی

خدايا اينك كه عزم سفر كرده ام مي آيم تا در جمع خداجويان حضوريابم گامهايم را استواري بخش و قلبم را با يادت آرام كن خدايا به جبهه مي آيم مرا در اين سفر راهنما باش و در معراجي سرخ پيكرم را در خون شناور ساز شايد اينگونه خط بطلاني بر خطاهايم كشيده شود  و لايق حضور در ميهماني تو باشم.

من به عنوان يكي از فرزندان اين ملت و يكي از پيروان امام و رهرو راه امام به همه شما كه اين وصيتنامه ها را مطالعه مي كنيد توصيه مي كنم كه متوجه و مضمون اين وصيتها باشيد كه درآنها اسراري نهفته  است كه تا انسان عاشق نباشد نمي تواند درك كند اين مطلب را ملت ايران بدانند كه تا اين شور وهيجان وجود داشته باشد و تا اين شهادتها و ايثارها باشد ما پيروزيم و ما دامي كه پايمان را از اسلام كنار بگذاريم  بدانند كه ننگ در پشت سر ماست من هم مانند ديگر شهدا توصيه مي كنم كه اسلحه ام را به زمين نگذاريد و راهم را ادامه دهيد تا زماني كه عدالت اسلامي در همه جهان حكم فرما شود واز پدر و مادرم مي خواهم كه در وهله اول مرا به خاطراين همه جسارتي كه به آنها كرده ام عفو كنند و ديگر اينكه در مرگم  اگر صلاح مي دانيد گريه نكنند واز برادران و خواهرانم تقاضا دارم كه مرا حلال كنند و هيچ وقت از ياد خداوند غافل نشوند زيرا كه اين همه خونهاي پاك و مطهري كه ريخته شده هه به خاطر همين زنده  نگه داشتن نماز و دين و قرآن مي باشد و السلام به اميد پيروزي تمام كفر ستيزان صحنه نبرد.

بیوگرافی

بسمه تعالي

بسم رب الشهدا والصديقين

شهيد حميد يزدان شناس در سال 1345 هجري شمسي اول ماده ارديبهشت  در يك خانواده مذهبي در گوشه اي از روستاي داوران ديده به جهان گشود وي بعد از گذراندن  دوران كودكي در سن شش سالگي عازم دبستان شد و بعد از گذراندن دوره پنجساله ابتدايي وارد مدرسه راهنمايي گرديد و دوره سه ساله راهنمايي را طي نمود و پس از آن چون د روستاي محل تولدش دبيرستان وجود نداشت در هنرستان كشاورزي در رشته كشاورزي مشغول به تحصيل گرديد و سال چهارم دبيرستان بود كه براي سومين مرتبه عازم جبهه هاي حق عليه باطل گرديد و سه ماه بود كه در جبهه بسر مي برد خبر مفقوديت نامبرده را به خانواده داغدارش دادند و خلاصه اين كه بعد از نه سال مفقوديت به وطن بازگشت و در گلزار شهداي داوران و در جوار همرزمان با وفايش مدفون گرديد روحش شاد يادش گرامي باد.

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1365/10/04
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
ام الرصاص
عـملیـات :
کربلای4
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *