داراب برموده

نــام :
داراب
نـام خـانوادگـی :
برموده
نـام پـدر :
حسین علی
تـاریخ تـولـد :
1344
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

به نام ا… پاسدار حرمت خون شهیدان

بسم رب الشهداء و الصدیقین

ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل ا… امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون (قرآن مجید) میپندارید کسانی که در راه خدا کشته شده اند مرده گانند بلکه آنها زنده و در نزد خدای خویش همیشه روزی می خورند.

با درود و سلام بی پایان به آقا امام زمان (عج) و نایب بحقش خمینی بت شکن و به رزمندگان غیور اسلام و بر امت شهید پرور و بر شهیدان و بر خانواده های محترم آنها و معلولین و مجروحین و اسراء انقلاب و جنگ تحمیلی. پدر و مادر عزیز و مهربانم اگر بنده شهید شدم راضی نیستم که بعد از مرگ من گریه کنید چون افتخار کنید که چنین فرزندی داشتید تا به جبهه حق علیه باطل برود و با استکبار جهانی و حامیانش بجنگد تا به این مقام برسد. وصیتم به شما والدین و امیت خداجوی ایران این می باشد که مساجد را پر کنید و دعاها را فراموش نفرمائید و امام عزیز را تنها نگذارید و در مراسم ها و عزاداری ها و نمازهای جمعه و جماعات شرکت جوئید که خداوند بوسیله همین نعمتها است که پیروزی می آفریند و وصیتم به جوانان ایرانی برادرانم این می باشد که جبهه ها را پر کنید و خالی نگذارید و سفارشم به شما امت حزب ا… و شهید پرور این می باشد که برادران رزمنده را یاری نمائید و آنها را فراموش نکنید و دعا کنید برای پیروزی اسلام و میهن اسلامی و پشتیبانی ولایت فقیه و روحانیت باشید و هیچوقت به منافقان و شایعه پراکنان اجازه نفوذ ندهید که آنها از کافران خطرناک تر هستند و تا می توانید با آنها مبارزه کنید تا دیگر از سوراخهای خود بیرون نیایند و از شما تقاضا مندم که به منافقان هشدار بدهید که در تشییع جنازه من شرکت نکنند و جنازه ام را دست نزنند که خون آنها کثیف و مفسد می باشند.

وصیتم به شما پدر و مادر عزیز و مهربانم اینست که تا آنجا برایتان مقدور است و می توانید خرج نمائید و زیاد خرج نکنید و اگر مقداری می خواهید برای جبهه کمک نمائید. لطفا من اگر به فیض شهادت نائل گشتم در جیرفت در بهشت زهرا دفن نمائید در پهلوی برادر شهید مناسری دیگر سفارش و وصیتی ندارم بجز طور عمر و سلامتی حضرت امام و پیروزی کامل رزمندگان اسلام و زیارت قبر شش گوشه ابا عبدا… الحسین و قدس عزیز مرگ بر منافقین و صدام به امید پیروزی نهایی سلحشوران اسلام برادر شما داراب برموده مقبلی و من ا… توفیق

برایم خواهر صدیقه می تواند گریه کند چون خودش گفته است پس به او اجازه خواهم داد. و می توانند وصیت نامه مرا پسر عمو حسین و خواهر صدیقه اختیار دارند و باز کنند. دو نفر در تشییع جنازه ام حتماً شرکت نکنند که همه اش کارشان دروغ و دورنگ است و بر من ثابت شده است. دیگر عرضی ندارم بجز سلامی خانواده ام.

مرگ بر 1- آمریکا 2- شوروی 3- اسرائیل 4- منافقین و صدام. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (ع) خمینی را نگهدار- رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما- معلولین و مجروحین شفا عطا بفرما- ظهور حجه ا… نزدیکتر بگردان- اسیران حزب ا… آزادشان بگردان- زیارت کربلا نصیب ما بفرما. آمین یا رب العالمین     مرگ بر ضد ولایت فقیه. 64/11/15

 

بیوگرافی

هفتم‌ مرداد 1344، در روستاي بندرهنزاء از توابع‌ شهرستان ‌بافت‌ به دنيا آمد. پدرش‌حسينعلي و مادرش عذري نام ‌داشت. تا دوم ابتدايي ‌درس خواند، به‌عنوان پاسدار افتخاري در جبهه حضور يافت. هجدهم ‌مهر 1365، در جاده اهواز  بر اثر سانحه‌ تصادف ضربه‌مغزي شد و به ‌شهادت رسيد. مزار وي‌ در گلزار شهداي زادگاهش واقع‌است.

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1365/07/18
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
چاده اهواز
عـملیـات :
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *