سعدالله جوزاک

نــام :
سعدالله
نـام خـانوادگـی :
جوزاک
نـام پـدر :
مرید
تـاریخ تـولـد :
1341
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الله  اشتر ی  من المو منین انفسهم  و امو الهم با ن لهم الجنةیقا تلو ن  فی سبیل الله  فیقتلو ن  و یقتلو ن و عدا ” علیه حقا فی التو را ة و الا نجیل و القر آن  ومن او فی بعهده من الله فاستبشر و  ببیعکم  الذی با یعتم به و ذالک  هو فوز عظیم

باسلام  بر یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی بقیة الله و نا ئب برحقش امام ر و ح الله بنیا نگذار حزب الله و با سلام  بر شهیدا ن بخا ک  و خو ن خفته جند الله وبا سلام  بر انصار ابا عبد الله بانام خدا  رنج نامه ام  را که حا صل  دردو غم های بیست وچند ساله ام می با شد  آغاز می نما یم .خدایا  به یگانگی و و حدانیت یقین دار م  و محمد  راآخرین  رسو ل و علی را و لی تو میدانم  .خدایا  ازجان و دل  پیام انبیا ء و اما ما نت را شنیدم ولبیک گفتم ودراین زما ن هم ندای خمینی رابا خون جواب مید هم  . سلام برخوزستان و سلام بر کردستان شهر خون و حماسه ها سرزمین عا شقا ن  گمنام مقتل شهید ان گلگون  کفن سرز مین خو ن و دو د و گلو له ها  ویا سرزمینی که  در پهن د شت شهادت گل های سرخ آتشین  را بامسلسلهای می چینید .خدایا میدا نم که گنهکار م ودرکوله بار م تو شه ای جزء گناه نیست بازهم به تو توکل دارم خدا یا آیا بد نی که درسر مای زیر صفرکردستان  و در گر مای 50درجه خوز ستان به خاطر ت ر نجها کشیده است ودر اخر ت هم در آتش خشمت پژمر ده می کنی .خدایا  دو ست میدا ر م  اگرتو دو ست دار ی که درآتش بسو زم .خدایا این بار  که بسو یت پرگشو ده ام وسو غات خون  ازسرزمین ایرا ن برایت آورده ام عهد نموده ام که مردانه درمقابل زور قد علم کنم اگر چه قا متم  درزیر شنی تانکها  پو درشود .

آری میخواهم انتقام مظلومین  ازدنیا بگیر م انتقام خون یتیمان لبنان که در ازای پستان مادربردهانشان  لوله مسلسل می گذارند انتقام آوارگان وگرسنگان ؟؟؟یا انتقام یتیمان دزفولی بجای آغوش گرم مادر موشکهای  دوربرد  رو سی رادربغل می گیرنددراین دنیای پر هرج و مرج دنیا یی که مردم را بخاطر مسلمان بو دن قتل وعا م می  کنندآیا با ید سا کت بود یا جرقه ای و یا انفجاری ازنورشد وتمام سیاهی ها را رو شن  کرد .

خدایادوست دا شتم آتش باشم و تمام ظالمان و ستمگران  رادردرو ن خود بسوزانم .بارخدا یا ازتومیخواهم آنچنان قو تی به من عطا کن تا درمعر که امتحان مردانه  وار برعلیه د شمنانت قد علم کنم.خدایا ازتو می خواهم دراین راه مراد یگر به خانه  و کاشا نه ام  برنگردانی تا حقیقت مر دانه جنگید نم ثابت شو د خدایا همانطوری که اسلام  را مذهبم قراردادم خوز ستان را هم مقتلم  قرار خواهم داد آنقدردر میدانهای جنگ می ما نم  که جناز ه ام درمیدا ن مین با شد .

بار خدا یا حالا آنقدر امیدوارم که اگر تمام  د نیا با  خمینی به ستیز با شند  من راهم را انتخاب  کر ده ام من یک تنه با خمینی ام و صیتم به پدر م این است .پدرجا ن ازاینکه  نتوا نستم زحمتها یت را جبرا ن نمایم  و برایت بد فرزندی بودم  می بخشید می دانم آرز ویت این بودبر گردم زیرا هنگام ر فتنم  د ستهای  پینه بسته ات  را برصو رتم کشیدی  که یاد زحمتهایت با شم اگربرایت فرزندبدی بو د م  به نادا نی خود اقرار کرد م می دا نم  آرز ویت این بود  که دامادم کنی وحجله شاد یم را ببینی  شادباشی اگر حجله گاهم مزارشهدا و قتله گاهم  خوزستان گردید من که خوشحالم چون  رضای خدااین است  ازتو میخواهم برایم نگرا ن  نبا شید درتشییع جناز ه ام کسا نی  که مرا فقط تا قبرستان بدر قه می کنند  وبعد از ان در خیا با نها سر گردا نند ویا سفر ه خو نین شهدا را  با خوشگذرانی و لذتها  ی د نیا عو ض میکنند هرگزدرتشییه جنازه ام شر کت نکنند اما تو ای مادر م ای غمد ید ه دو را ن اینک  که با صو رت  پراز تیر وترکش در آغو شت قرار گرفتم چشمان  پا ک  خود را با اشک آلو ده مکن .مادر م الیه  فر شته خو بیها  و محبتها  مرا ببخش که  بد پسری برایت بو د م .مادر م من که از علی اکبر  بالاترنیستم آیا راضی هستی  فرزندت چون د یگران با مر گ طبیعی  بمیرد درصو رتی ودر جا ئی که همه تفرقه ونفاق حاکم است نه هرگز چنین را ضی نخواهد  شد .زیرا من  ازشهرغریبان آمده ام تا درشهر شهیدان  حماسه خو ن سرا یم من از  اختلافات شهر قدر ت  دریا ست به تنگ آمده ام و به همین د لیل است  که خود را مهیا  سا خته ام و کو له با ر دردغربت  اسلام رابردو ش نهاده ام  تا درجا یی که خبر ازپست و مقا م  و اختلا فات نبا شد تا در جا یی که فکرشان  درجهت خدا ست بر ز مین نهم و خود نیز در چنین  جا یی به خون بنشینم  و آنقدر در دریا ی خون  شنا کنم  تابه قو ل مو لا یم علی به ساحل حق بر سم .

مادر م را ضی با ش اگر جنا زه ام درمیدانها  به د ستت نر سید را ضی با ش  اگر در زیر  آتشها پودر و خا کستر شو د زیرا آنقدر هم را خو ب و روشن انتخاب کرد م  که همین  خا کستروخونم  را ؟؟؟است که سدر راه د شمنان اسلام گر دد از تو میخواهم برایم ماتم نگیرید واما شما  برادرا نم ازشما میخواهم  مردانه وار سلاحم  را بردارید  و سنگرم  را پر کنید  و راهم  را تا مرز  شهادت  ادامه دهید هرگز افتخار نکنید  که برادر  شهید هستید افتخارکنید  تا چه اندا زه پیام  برادر تان  راعمل کردید اسلام و امام را تنها نگذارید و درصرا ط مستقیم حر کت  کنید تا به ساحل نجا ت برسید .

اما شما  خوا هرانم ازشما می خواهم  نمو نه کامل از زینبهای  ز مانه باشید با صدای رسا یتان پیامم را چو ن زینب به گو ش د نیا پرستان برسا نید  صدای بلند تان بلند گو ی  هرزه  گویان  را قطع نما ید  آنچنان باشید  که یک مبلغ و اقعی از خون شهدا  و بلند گو ی قوی در خد مت اسلام باشید از شما می خواهم  که برایم گر یه نکنید که صدا یتان به گو ش دشمنان اسلام  برسد و اسلام د شمن شاد شو د و در پایا ن پیا می به امت  حز ب الله  و همیشه در صحنه دار م .امت حز ب الله  سلام .سلا متان باد چرا که  گرا نبها ترین هدا یا و سر ما یه ها یتان را در اختیار اسلام و جبهه های  اسلام قرار می دهید  آر ی سر ما یه هایی چو ن قا سم واکبر را می گو یم نه سرما یه  و هدایای مادی البته هدایای  مادی  و کمک مادی نیزلاز م است  چرا که  (تجا هدو ن فی سبیل الله  با موالکم و ….) سلام همه او لیا ءو انبیا ء بر شما باد که چنین  ایثارگرا نه قر آن واسلام  را سرافراز نموده  ومی نما ئید هیچ زمان و هیچ قلمی را توان آن نیست که شما را تو صیف کند و هیچ کس  را یاری آن نیست که از شما تشکر  کند چرا که انجا م وظیفه احتیا ج  به تشکر ندارد وتنها خدا ست  که مزد ش را خواهد داد .

سلام بر خا نواده های  معظم شهدا  که نسل مقا ومت  وایثار وفدا کار یند سلام بر آنهاکه در مقابل  مصیبت ها و ناگواریها می گویند (انالله وانا علیه راجعون )سلام بر آنها  که قاسم هایشان  به شهدای کربلا پیوسته  اندو  همنشین انبیا ء شده اند .

سلام  بر خانواده های مفقودین که فرزندا ن اهدایی خود را به خدا خالصا نه تقد یم  کردند  وحتی پیکر  غرقه بخو نشان را نیز نیا فتند سلام بر آنها  که هنوز ازفرز ندا ن پا کشا ن وازگلهای معطرشان خبری ندارند.

سلام  بر خا نواده  های  اسراء که جوا نهایشان در گو شه ز ندا نهای بغداد چون  مو سی بن  جعفر  حد یث صبرمی گو یند و قصه حق  می سرا یند  و سر و د  در زمزمه قرآن  و احا دیث  ائمه را درمقابل شکنجه ها  برلب می آو رند  خدا وند شما راصبر و اجر  عنا یت  فرماید و به من عا صی نیز تو فیق ادامه راه شهدا  و پیو ستن  به آنها عنایت  فرما ید .

ودرپایان پدر و مادر مهربا ن  اگر کسی به شما رجو ع  کرد و طلبی از من داشت  می پردا زین .

و السلام علیکم ورحمة الله وبر کاته

خدا یا خدا یا تا انقلاب مهدی خمینی  را نگهدار

ازعمرما  بکاه بر عمر ر هبر افزا

رز مندگان  اسلام نصرت عنایت فر ما

بیوگرافی

يكم‌ مهر 1341، در روستاي‌ خاتون‌آباد از توابع شهرستان جيرفت زاده شد. پدرش مريد و مادرش ملكوك نام داشت. تا سال ‌چهارم متوسطه درس‌خواند. سال 1365، ازدواج ‌نمود. پاسدار بود، نوزدهم ‌دي 1365، درشلمچه‌ بر اثر اصابت تركش به سر، شهيد شد. مزار وي در گلزار شهداي شهرستان زادگاهش واقع است.

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1365/10/19
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
شلمچه
عـملیـات :
کربلای5
نـحوه شـهادت :
بسم الله الرحمن الرحیم شهید سعد الله جو زا ک فر زند مرید درسال 1341در ر وستای مهدی آباد در شهرستان جیرفت دیده به جهان گشو د و این شهید دریک خانواده مذهبی و کشا ورزبو د شهید د و را ن ابتدا یی را تا کلاس پنجم د بستان درروستای خاتون آباد مشغول تحصیل بو د ازنظراخلاق و رفتار دررو ستا مشهو رومعر و ف بو د که یکی از معلمان ابتدا یی اواز شهید تعریف زیاد می کرد در زمانی که شهید جوزا ک به شهادت رسیده بو د و این افسو س را می خورد که چرا زمانی شهید جو زا ک بزر گ شده او راندید ه ومعلمایشان سر جنازه او می آید و اورا از نزد یک می بیند واشک از چشمانش جاری میشو د و می گویداین همان سعد الله جوزاک است که از نظر اخلاق و رفتار الگو و نمونه بو د .شهید به تجملات دنیا اهمیت نمی دادمخلص و ساده بود به نمازو ر وز ه ود عای کمیل و د عای تو سل اهمیت میداد و همیشه بعداز نماز قرآن قرا ئت می نمو د و هیچ زما نی بدو ن وضو نبو د شهید به پدر و مادر ش و خوا هران و برادرا نش واقوا م و خویشان احترا م می گذا شت و آنها را به رعایت حجاب و و تو صیه به احکام اسلا می میکرد شهید دو ران راهنما یی را درشهرستان جیر فت دو رازخا نواده مشغول تحصیل بو د ودو ران دبیرستان رادر هنر ستان شهید بهشتی تحصیل میکرد سال چهارم دبیرستان درکلیه مرا سم مذهبی شرکت می کرد و دربسیج کار می کرد و درسال 61با شرو ع شدن جنگ تحمیلی به جبهه ر فت درسال 62به عضویت رسمی سپاه پا سداران انقلاب اسلامی درآمد شهید به علت نارا حتی کلیه ازرفتن به جبهه معاف بو دولی ان عزیز ا ین قد ر و الا و بالا بو دکه زند گی در بستربو دن ومردن را ننگ می دانست وز ند گی کر دن را درجبهه و جنگ می دانست شهید چهار ماه درجبهه بو د درعملیا تهای زیادی شر کت دا شت ازجمله بدر-والفجر -رمضا ن -کربلای 1-کربلای 2-کربلای 4شر کت داشت وشهید علا قه زیاد ی به شهادت دا شت و می فرمو د شهید شو م و بد نم مفقو دگرد د وهیچ اثر وآثاری ازمن با قی نماند و حتی اسمم هم نماند اوبه خانواده هایی که درشهر ستا نهای دیگر ی هم بو د به آنها سرکشی می کرد شهید زما نی هم که درشهرستان بود ومرتب یاد جبهه و بچه ها بو د و می گفت نمی دانم حالا درجبهه چه خبراست و مرتب یک مسئله ای که پیش می آمد یا از او سوال می کردیم می گفت جنگ جنگ است و می گفت پیرو زی ما تا آزادی قدس عزیزاست فکرنکنید جنگ تمام می شود جنگ ادامه دارد و شهید در بین دوستان شهیدش بیقرار بو د و این چنین شعر می سرود: خو ش شد دلم خدایا رحمی بنما به حالم ازدو ری رفیقان آشفته شد خیالم تا قلعه شهادت یاران من برفتند گم گشته ام خدایا درکو چه زلالم همچو پرنده عا شق پرو از عشق من بو د اندرغم شهیدا ن شکست هر دو بالم بشکست پشتم از غم درغصه بی مثالم همچو ن همه شهیدان این است آرزویم

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *