سیداحمد سیدباقری شریف آبادی

نــام :
سیداحمد
نـام خـانوادگـی :
سیدباقری شریف آبادی
نـام پـدر :
سیدیحیی
تـاریخ تـولـد :
1343
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم
“إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ” براستی که خداوند خریداری می کند از مومنین مال و جانشان را در عوض بهشت به آنها عنایت می کند.
با درود فراوان به امام زمان(عج) و نایب برحقش امام خمینی و با درود فراوان بر تمام روحانیت مبارزو ملت قهرمان و با درود بر تمامی شهیدان صدر اسلام بخصوص شهیدان جنگ تحمیلی و شهیدان جلگه کشکوئیه. ای خدای مهربان تنها آرزوی من این است با این شهیدانی که فریاد حسین را لبیک گفتند ملحق شوم هر چند که لایق شهادت نیستم. این آرزو را دارم و امیدوارم که خون من بتواند اندک کاری برای اسلام کرده باشد. ای ملت شهیدپرور اگر من و تو نرویم و از اسلام عزیز و خاک اسلامی خودمان دفاع نکنیم دشمن وارد خاک ما شده و هستی ما را به نیستی مبدل می کند و اسلام را و انقلاب را از دست ما گرفته و [به] باد می دهد پس چقدر ارزشمند است کسی که خود را از لجن زار بیرون بکشد و آماده کند برای حفظ اسلام پس ای خواهران و برادران شما یک لحظه فکر کنید امام حسین و یارانش و صدها هزار شهید دیگر جان و مال خود را در چه راهی فدا کردند جز اینکه برای اسلام و قرآن بود. نه، نه هرگز غیر از این نبود. ای ملت شهیدپرور شما وحدت خود را حفظ کنید و دعاهای کمیل و توسل را بهتر بجا بیاورید همین دعاهای ماست که ما را به پیروزی می رساند.  امام را دعا کنید و رزمندگان اسلام را یاری کنید و گوش به فرمان امام خمینی و روحانیت متعهد و مبارز باشید. ای ملت قهرمان ابرقدرتهای جهان دست به دست همدیگر داده اند و می خواهند این انقلاب اسلامی که با خون صدها هزار شهید بدست آورده ایم نابود کنند. همانطوری که امام خمینی فرمود اگر این انقلاب از دست برود اسلام از دست ما می رود.
پدر عزیزم سلام. پدر جان من بر خود واجب دانستم که به جبهه بروم و در راه حق علیه باطل جهاد کنم یا بکشم کفار را و یا کشته شوم و پدر عزیز من از شما می خواهم پس از شهادتم مثل کوه استوار و صبور باشید تا مشت محکمی بر دهان منافقین کوبیده باشید و تو ای مادر مهربانم سلام از شما می خواهم پس از شهادتم شیر خود را برمن حلال کنید و مبادا کم صبری کنید که دشمن خوشحال می شود و همچنین دشمنان داخلی یعنی منافقین و دیگر شیطانها. و شما ای برادران عزیز سلام من از شما می خواهم که رزمندگان اسلام را در جبهه های حق علیه باطل یاری نمایید و راه شهیدان را ادامه دهید.  پس ای پدر عزیزم و مادر مهربانم و برادران عزیز و خواهر مهربانم شما بعد از شهادتم مبادا بر من گریه کنید. هر وقت به یاد من افتادید و خواستید گریه کنید و یا اینکه بر سر قبر من بیایید آن لحظه به فکر کربلای امام حسین(ع) باشید که در آن زمان با کافران و ستمکاران برای برجا ماندن اسلام و آزادی تمام مسلمانان از زیر سلطه یزید و جنایتکاران چگونه جان خود و فرزندان عزیزش را تقدیم حقتعالی نمود. دیگر عرضی ندارم به امید پیروزی رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل. خدایا خدایا تو را به جان مهدی تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی خمینی را نگهدار.

بیوگرافی

نهم بهمن 1343 ، در شهرستان رفسنجان چشم به جهان گشود. پدرش سيديحيي، كشاورز بود و مادرش صديقه نا م داشت. تا دوم راهنمايي درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. هشتم مرداد 1362 ، در مهران بر اثر اصابت گلوله به سر، شهيد شد. مزار وي در روستاي شريف‌آباد تابعه زادگاهش قرار دارد. برادرش سيدمحمود نيز به شهادت رسيده است.

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1362/05/08
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
مهران
عـملیـات :
نامشخص
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *