علی همتی فر – فرازی از وصیتنامه
بسمه تعالی
چقدر سخت است افرادی که هنوز وجود داشته باشند و خدا را فقط و فقط به لفظ زبان جاری می کنند و خود را رهرو راه علی و فرزندان بزرگوارش می دانند و حتی نماز شب می خوانند، روزه می گیرند ولی هنوز درک مواهب این انقلاب را نکرده اند و راه هلاکت را می پویند.
علیجان، بیستوهفتم فروردینماه سال 1322 در شهر كرمان متولد شد. پدرش محمد و مادرش فاطمه نام داشت. در دو سالگی مادر و در پنج سالگی پدر را از دست داد.
علیجان، بزرگتر که شد، خدمت سربازیاش را در کرمان گذراند و تحصیلاتش را تا مقطع فوقلیسانس در رشته مدیریت دولتی ادامه داد. سال ۱۳۴۷ ازدواج کرد و صاحب یک دختر و دو پسر شد. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی همچون دیگر مردم به مبارزه با رژیم منحوس پهلوی پرداخت و لحظهای دست از مبارزه برنداشت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با شروع جنگ تحمیلی، به عنوان فرمانده گردان ۴۱۸ لشکر 41 ثارالله کرمان به کارزار جنگ تحمیلی شتافت. او در مخابرات استان کرمان مسئولیت داشت و همچنین یکی از اعضای موسس تشکیل کمیته انقلاب اسلامی کرمان و مشاور و معتمد دادستان کرمان بود. همین فعالیتهای شبانهروزی و صادقانه باعث شد تا خاری بر چشم منافقین و دشمنان اسلام باشد و بارها مورد تهدید قرار گیرد.
تا اینکه منافقین پس از چندین بار سوءقصد به جانش، سرانجام صبح بیستویکم آذرماه سال ۱۳۶۳ نقشه شوم خود را عملی کردند و او را در حالی که پیاده به سمت محل کار خود میرفت، ناجوانمردانه به شهادت رساندند.
پیکر مطهرش در قطعه یک، ردیف 10، شماره 24 گلزار شهدای کرمان، زیارتگاه عاشقان شهداست.
//خاطره دختر شهید علیجان همتیفر:
پدرم حتی در مواقع استراحت به مطالعه میپرداخت، گاهی میدیدم که در اثر خستگی در حال مطالعه خوابش برده است. در مسائل درسی و غیردرسی هر سوالی برای ما پیش میآمد، با وجود اینکه پاسخ را میدانست ما را به کتاب حواله میداد تا با مطالعه و تحقیق به جواب برسیم.
همیشه به ما میگفت: «من به هر جا رسیدم، از نماز صبح و از نماز اول وقت است.»
سفارش میکرد ادب و احترام و پیشدستی در سلام را فراموش نکنیم و با اهل بیت(ع) انس داشته باشیم.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار
بدون دیدگاه