//محمدحسین در قسمتی از وصیتنامه خود آورده است:
شهادت میدهم که خدا یکی است و محمد(ص) فرستاده و آخرین پیامبر است و علی(ع) ولیالله است و جانشین پیامبر اسلام و اولین امام است، قیامت راست است و جزاء و پاداش کلیه اعمال نیز صادق است، انسان از خاک آفریده شده و به خاک بر میگردد و باز از خاک سر برمیدارد و به اندازه خردلی به کسی ظلم نمیشود و نفس هر کس در گرو اعمال خودش میباشد.
مادر عزیزم! خجالت میکشم که چیزی بنویسم و خود را فرزندت بدانم زیرا کاری که شایسته و بایسته یک فرزند بوده، انجام ندادهام. مادری که شب تا صبح بر بالین من مینشستی و خواب را از چشمان خود میگرفتی و به من آموختنیهایی آموختی، مرا ببخش و…
همچنین از شما پدرم که با کمک مادرم تمام زندگیتان را صرف بچههایتان کردید خداوند اجرتان را به شما عطا کند و درجات شما را متعالی کند و بهشت را جایگاهتان قرار دهد. ای پدر و مادر عزیز و گرامی! چه خوب به وظیفه خود عمل کردید و من چقدر فرزند بدی برای شما بودم. شما فرزند خود را برای خدا بزرگ کردید و برای خدا هم او را به جبهه فرستادید و در راه خدا اگر سعادت باشد میرود.
ای مردم! بدانید تا وقتی که از رهبری اطاعت کنید، مسلمان، مومن و پیروزید وگرنه هر کدام راهی به غیر از این دارید، آب را به آسیاب دشمن میریزید، همچنان که تاکنون بودهاید، باشید تا مانند گذشته پیروز باشید و این میّسر نیست به جز یاری خواستن از خدا و دعا کردن.
امیدوارم که خداوند متعال به حق پنج تن آل محمد(ص) و به حق آقا امام زمان(عج) ایران را از دست شیاطین و به خصوص شیطان بزرگ نجات دهد و از این وضع بیرون بیاورد که بدون خدا هیچ چیز نمیتواند وجود داشته باشد. به امید اینکه تمام دوستان گناهان مرا ببخشند، التماس دعای عاجزانه را از همگی دارم.
محمدحسین یوسف الهی 24/12/1364
محمدحسین، بیستوچهارم اسفندماه سال 1339 در شهر كرمان متولد شد. پدرش غلامحسین، فرهنگی بود و در آموزشوپرورش خدمت میکرد و مادرش خانمكوچك نام داشت. محیط خانواده محمدحسین کاملاً مذهبی و فرهنگی بود و همه فرزندان از همان کودکی با حضور در مساجد و جلسات مذهبی با اسلام و قرآن آشنا میشدند. علاقه زیاد و ارتباط عمیق محمدحسین با نهجالبلاغه نیز ریشه در همین دوران دارد. در روزهای انقلاب محمدحسین در مقطع دبیرستان تحصیل میکرد و حضوری فعال در عرصه سیاست داشت و یکی از عاملان حرکتهای دانشآموزی در شهر کرمان بود. او با آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعث صدام علیه ایران در لشکر ۴۱ ثارالله در واحد اطلاعات و عملیات به فعالیت خود ادامه داد و بعدها به عنوان جانشین فرمانده این واحد انتخاب شد. او در طول جنگ پنج مرتبه به سختی مجروح گردید و بالاخره آخرین بار در عملیات والفجر هشت به دلیل مصدومیت شدید حاصل از بمبهای شیمیایی در بیستوهشتم بهمنماه سال ۱۳۶۴ در بیمارستان لبافینژاد تهران به شهادت رسید.
پیکر مطهر این عارف شهید که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سفارش کرده بود در کنار ایشان دفن شود، در قطعه 1، ردیف 6، شماره 16 زیارتگاه عاشقان شهداست.
//سردار شهید حاج قاسم سلیمانی درباره نحوه شهادت شهید محمدحسین یوسفالهی گفته است:
هنگامی که آنها در اتاق عملیات بودند، دشمن در عملیات والفجر هشت دست به حمله شیمیایی میزند، او یاران خود را از سنگر خارج کرد و خود به شهادت رسید.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار
بدون دیدگاه