یدالله بحرینی

نــام :
یدالله
نـام خـانوادگـی :
بحرینی
نـام پـدر :
نعمت الله
تـاریخ تـولـد :
1335
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

بسم رب الشهدا ء
خد مت همسرگرا می ام والده رضا سلام می رسانم وامیدوار م که انشا ءالله خداوند منان به شما صبر و اجر نیکو عطا فرما ید .امیدوارم خداوند به شما توفیق دهد تا همچون فاطمه زهرا(س) و زینب کبری(س) در مقابل مشکلات زندگی مقاوم و صبور باشید . در تربیت جگر گوشه هایمان بیش از پیش بکوشید زیرا اینها باید برای نسل آینده ساخته شوند و تربیت گردند تا بتوا نند جامعه را به نحو شایسته ای به گردش درآورند .تو صیه می کنم تعلیم قرآن و تعالیم عالیه اسلا می رابه شما و خصو صا ” فرزندا نم زیرا هیچ مکتبی گرا نبها تر و باارزش تر از مکتب اسلام عزیز نیست .در ادای فرایض دینی بیشتر همت گمارید و همیشه ذکرخدا بگو ئید از کلیه اقوام ،خانواده ام مخصوصا” مادرمهربان ،برادرانم و خواهرانم میخواهم مرا ببخشند .
از پدر گرامی همسرم خواستارم چنانچه از اینجانب بدی دیده اند به بزرگواری خودشان مرا عفو نمایند و حلال کنند . در پایان ضمن سلام مجدد به همه شما و همه دوستان و اقوام از شما سروران عزیز می خواهم که بگو نه ای گریه و عزاداری نمایند که دشمنان را و منافقان را دل شاد نکنید عزاداری زیاد را طول ندهید مبادا دیگران از این بابت ناراحت و نگران شوند اگر گریه میکنید و عزا میگیرید فقط بیاد شمه ای از کربلا و مظلومیت اباعبدالله الحسین و بیاد گرفتاریها و رنجهای بی بی زینب کبر ی(س) ناله کنید .انشاءالله خداوند به این بنده ضعیف خود بعد از شهادت توفیق دهد تا همه شما را شفا عت کنم . در پایان ازشما میخواهم همواره برای سلامتی و طول عمر امام تعجیل در فر ج آقا امام زمان(عج) و پیروزی سریع اسلام د عا کنید . همسر عزیزم از تو می خوا هم که رفت و امد را با اقوام و خو یشان ترک نکنید و رفت و امد با هم داشته باشید . والسلام علیکم و ر حمة الله و برکا ته . 64/11/14  – یدالله بحرینی

بسم الله الرحمن الرحیم
(انا لله و اناالیه راجعون )
با درودفراوان به مهدی موعود (عج)منجی عالم بشریت و نا ئب بر حقش ر هبرکبیرانقلاب اسلامی ایرا ن حضرت امام امت و با سپا س به خدای عزو جل که انسا نها را آفرید و به آنها نعمت های فرا وا نی ارزانی دا شت و عقل و شعوردادتا تقو ی را پیشه خودسازند .مادرمهربا ن برادران عزیزو خواهرا ن وهمسر گرا می امیدوار م  که چند کلمه ای که درو صیت نامه خودم شرح مید هم بخو بی به ان عمل شو د .اول از هرکاری آرزویم تندرستی شما ست بعد ازآن همگی رابه تقوای الهی دعوت می نمایند وان شاءالله ؟؟؟خدا را فرا موش نکنید همیشه در همه حال حضوردا شته باشید به نماز های جمعه و جماعت بروید وحر کت کنید .با مرد م اخلاق حسنه داشته باشیدو با خو یشا ن رفت وآمد کنید سفارش می کنم مسجد سنگراسلام است سنگر ها را خالی نگذارید وهمیشه گوش به فرمان باشید ومن خدارا شکرمیکنم که این افتخار بزرگ رانصیب بنده کرد وروزی فرا رسیدکه روانه جبهه شد م وبه جبهه حق علیه باطل شتا فتم؟؟؟شرکت نمود م وامیدوار م که شما هم افتخار کنید ؟؟؟؟؟؟  اگربه در جه رفیع شهادت این آرزوی دیرینه ام رسید م این سعادت راگرامی بدارید زیرا مر گ ما نند خواب انسا ن را می رباید ولی شهادت انسان را به لقا ءالله میر ساند .حدیثی ازحضرت امام حسین (ع)نقل میکنم که حضر ت می فرما ید اگر ؟؟؟پس چرا نبا یدبوسیله شمشیر در راههاپاره پاره شود ولی دررختخواب بمیرد وحالا موقع آن رسیده که به تبعیت ازامام با این یزیدیان پیکار کنیم وازریشه بنیاد حزب ؟؟؟را برکنیم و جهان اسلا م را از شرجهانخواران شرق وغرب ونوکران ؟؟؟درمنطقه حفظ کنیم . (و قائلو هم حتی لا تکون فتنه و یکو ن د ین الله ) جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم  ان شاءالله خداوندتوفیق دهد درمصا ف با کفار بعثی در پیروزی بزرگی نائل شویم وراه کربلا را برای زیار ت عاشقان و برای ابی عبدالله بازنمائیم .از تمامی خا نواده های معظم شهدا بخشش و حلالیت میجویم .ازخانواده های محتر م اسرا ،مفقود ین وبخصوص جا نبازا ن انقلاب دلجویی کنید . واما در اینجااز شما مادردلسوز وغیو رم میخواهم بنده را حلال کنیدودعایم بنما ئید وبرادرانم امید وارم که درسا یه رهبری امام عزیز کم ؟؟؟؟؟؟

بیوگرافی

دوم ‌فروردين 1335، در روستاي ‌دهسرد از توابع ‌شهرستان بافت به‌ دنيا آمد. پدرش‌ نعمت‌الله (فوت 1340) و مادرش بيگم‌جان نام داشت. تا پايان مقطع ابتدايي درس‌خواند. سال 1358، ازدواج كرد و صاحب سه پسر شد. كارگر بود، به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. بيست‌‌و دوم بهمن 1364، در اروندرود بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي رچان خبر بافت واقع است.

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1364/11/22
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
اروند رود
عـملیـات :
والفجر8
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *