یدالله مشایخی

نــام :
یدالله
نـام خـانوادگـی :
مشایخی
نـام پـدر :
جان الله
تـاریخ تـولـد :
1345
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه

اگر دشمنان اسلام بدانند که روزی مسجدها خالی می شوند، این را بدانید که انتظار آن روز را می کشند تا اسلام را شکست بدهند و این کاملا برای دشمنان ما جا افتاده است و همیشه جبهه ها را پر نگه دارید و جای شهیدان گلگون کفن به خون کشیده شده را خالی نگذارید و با جان و مال خود در راه اسلام جهاد انجام دهید. ای امت اسلام خودتان را کاملا در اختیار اسلام قرار دهید. بدانید ما که رفتیم کاملا در اختیار اسلام بودیم تا اینکه رفتیم و خداوند تبارک و تعالی می داند تنها آرزویمان، شهادت در راه او بوده است و خداوند آن را نصیبمان فرمود. هدفمان صادر کردن اسلام به تمامی ملتهایی بود که فطرت آنها ذاتا خدایی است اما حکومت های ملیتی آنها را از راه خداوند دور می کنند. حال به جوانان غیور اسلام اظهار می دارم که پایان راه همگی آنها مردن است و چونکه دانستید همه کس باید بمیرد، پس تو ای جوان به پا خیز و پا در جبهه بگذار و دین مبین اسلام را یاری کن. و بدان که جامعه ما احتیاج به جوانانی دارد که انجمنهای اسلامی را یاری کنند تا اینکه حکومت اسلام را در جهان صادر نمایید، پس این شما جوانان هستید که این کارها را انجام می دهید. و ای عزیز، ای سنگر نشین رزمنده همیشه با شجاعت کوشش کن تا اینکه دشمنان اسلام را به خاک و خون بغلطانید و دشمنان زبون را امان ندهید که برای ما برنامه ریزی کنند تا اینکه اسلام را شکست بدهند بلکه مانند رهبرت علی(ع) چون شیر در جبهه برزم، بدان که دشمن در تمامی جبهه هایش فقط روی قدرت و ضعف نیروهای اسلام برنامه ریزی می کند. خدای نکرده باشد که از خودتان در جبهۀ نبرد یا آموزشی ضعف نشان بدهید.

خدایا مرا که بردی در پیش خودت، پس صبری عطا کن به جاماندگان من و اقوام و خویشان و گناهان آنها را بیامرز و همچنین گناهاند خودم را.

والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته

یدالله مشایخی

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی                            خمینی را نگه دار

بیوگرافی

زندگینامه شهید معظم یدالله مشایخی

یازدهم اردیبهشت 1345در روستای دسک جبالبارز سفلی از توابع شهرستان جیرفت متولد شد پدرش جان الله کشاورزبود ومادرش مریم نام داشت تاپایان مقطع متوسطه در رشته تجربی درس خواند سال 1364ازدواج نمود وصاحب یک دختر شد کشاورز بود به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت بیست وچهارم بهمن 1365در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر وگردن شهید شد پیکر وی در گلزار شهدای علی  آباد سازمان جیرفت به خاک سپرده شد

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1365/11/04
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
شلمچه
عـملیـات :
کربلای5
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *