بسم الله الرحمن الرحیم
ای کسانی که ایمان آورده اید سلاح جنگ برگیرید و آنگاه دسته دسته یا همه به یکبار متفق برای جهاد بیرون روید.
ای کسانی که وصیت نامه برادر خود (حسن مصطفوی) را می خوانید توجه داشته باشید زمانی مشغول نوشتن این وصیت نامه شده ام که تا حمله و زمان شهادتم چندان وقتی نیست و این وصیت نامه را تنها برای رضای خداوند تبارک و تعالی می نویسم تقاضا دارم به آن توجه کامل نموده و مهم عمل کردن به آن می باشد.
1- در جهت خدا شناسی و ایمان قآقیزآزماییییبه خداوند گام بردارید تا به طور روشن خدا را حاضر و ناظر اعمال و رفتار خود ببینید و سعی کنید خداوند را فراموش نکنید تا چنان شوید که دیگر گناه نکنید و تنها عمل شما عمل صالح باشد.
2- تقوای الهی را فراموش نکنید و خود را بسازید.
3- اگر شکر گزار و قدردان نعمت های الهی باشید، می افزاییم نعمتها را برای شما و اگر کفران و ناسپاسی کنید همانا عذاب خداوند سخت است.
قدر انقلاب اسلامی این نعمت بزرگ و با عظمت را بدانید.
این انقلاب اسلامی بود که زندگی شما را هدف دار و مرگ شما را هدف دار نمود.
این انقلاب ارزان به دست نیامدهَ، در راه آن خون های بسیاری از علما و بزرگ مردان با اخلاص جوانان عزیز ریخته شده است، بنابراین انقلاب و اسلام و جمهوری اسلامی را با تمام توان خود حتی با خون خود حفظ و نگهدارید.
جوانان و محصلین عزیز و برومند، در راه طلب علم و دانش کوشا باشید مخصوصاً به تحصیل و فراگیری قرآن مجید و نهج البلاغه حضرت علی(علیه السلام) کوشش نمایید
حسن، سال 1325 روز عید قربان در شهر کرمان متولد شد. پدرش فتحالله و مادرش ربابه نام داشت. او پس از طی دوران طفولیت و کسب علم، از آن جا که میل نداشت در دستگاه طاغوت مشغول به کار شود، وارد بازار کسب شد. حسن سال 1349 ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دو دختر و سه پسر بود. او از جمله رجال متدین و متعبدی بود که بعد از قیام پانزده خرداد فعالیتهای خود را بر علیه رژیم طاغوت با پخش اعلامیههای امام و کتب اسلامی گستردهتر نمود و ماموران خون آشام ساواک همواره به دنبال او بودند. اوایل مهر 1354 در حالیکه حاج حسن از زاهدان اسلحه خریداری و داخل توپهای پارچه پنهان کرده بود، در یک درگیری دستگیر شد. او ابتدا به اعدام محکوم سپس با یک درجه تخفیف به پانزده سال حبس محکوم شد. حاج حسن پس از سه سال و نیم تحمل شکنجه و زندان با قیام امت حزبالله به رهبری روحالله از زندان آزاد شد.
حضور در جهاد سازندگی، خدمت به امور جنگزدگان، عضویت در حزب جمهوری اسلامی و سرپرستی روزنامه جمهوری اسلامی در استان کرمان، آخرین برگهای صفحات زندگی او را رقم زد. او با حضور در جبهه در کنار رزمندگان به دفع تجاوز دشمنان پرداخت و در این راه جان خود را عاشقانه تقدیم نمود. حاج حسن بیستویکم اسفندماه سال 1363 در عملیات بدر در جزیره مجنون شهید شد. پیکر مطهرش پس از 13 سال مفقودالاثر بودن در تفحص سال 1376 به زادگاهش بازگشت.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار
بدون دیدگاه