بسمه تعالی
داستان شهادت و آنچه تداعی می کند، بقدری احساسی و بقدری هیجان آمیز عاشقانه است که روح را به آتش می کشد و منطق را فلج می کند و قدرت ناطقه را ضعیف و اندیشیدن را دشوار، چه شهادت آمیزه ای است از یک عشق گذران و از یک حکمت عمیق و پیچیده واین دو را با هم نمی توان بیان کرد و درنتیجه حق سخن را ادا نمود.
دکتر علی شریعتی
شهید مجید صالحی فرزند مهدی در سال 1343 در یک خانواده متدین و معتقد به اسلام در روستای خالق آباد از توابع انار دیده به جهان گشود.
پس از گذراندن دوران کودکی و تحصیل علم در مقطع ابتدایی و راهنمایی برای ادامه تحصیل وارد دبیرستان شهید قدیری انارکی گردید و پس از اخذ مدرک دیپلم به واسطه علاقه زیادی که به کسب علم داشت، راهی دانشسرای تربیت معلم گردید و تا سال دوم ادامه تحصیل داد و آنقدر عاشق جبهه و جهاد بود که در زمان عملیاتها به جبهه می رفت و در عملیاتهای متفاوت شرکت می نمود و همزمان درس را ادامه داد.
در طول حضور در جبهه ها یک بار از ناحیه پا مجروج گردید و در بیمارستانی در تهران بستری گردید این بسیجی عزیز معلمی با صداقت بود و از لحاظ معنوی شخصیتی رشد یافته داشت وی در طول حضور خود با شهیدانی چون محمد پورسالاری، رضا ملانوری و مهدی صالحی هم رزم بود.
او که در انتظار لقاءالله و رسیدن به معبود بود، بالاخره در تاریخ بیست و سوم بهمن ماه سال یکهزار و سیصد و شصت و چهار در سن 19 سالگی در منطقه عملیاتی فاو به ندای معبود خویش لبیک می گفت و درس ایثار را به همگان آموخت. و اولین شهید خانواده به جمع گلگون کفنان هشت سال دفاع مقدس پیوست.
راهش پررهرو باد.
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار
بدون دیدگاه