احمد شمس الديني لري

نــام :
احمد
نـام خـانوادگـی :
شمس الديني لري
نـام پـدر :
خان احمد
تـاریخ تـولـد :
1346
مـحل تـولـد :
سـن :
سـال
دیـن و مـذهب :
شرح شهادت
وصیت نامه
بیوگرافی

دهم‌ دي 1346، در شهرستان رابر به دنيا آمد. پدرش‌ خان‌محمد و مادرش شمايل نام ‌داشت. خواندن و نوشتن را در مكتب آموخت. دامدار بود، به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. يازدهم تير 1365، در مهران توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت تركش به سر، شهيد شد. مزار وي در روستای زمين انجيرتابعه شهرستان زادگاهش واقع است.
شهید در خانواده ای عشایر و زحمت کش پا به عرصه هستی نهاد ، وضعیت زندگی عشایری و اینکه دائما در حال ییلاق  و قشلاق  بودند و نیز از نظر مالی چندان در رفاه نبودند و می شود گفت به سختی روزگار می گذراندند به احمد اجازه درس خواندن را نداده و بنا به رسم عشایر در مکتب خانه دین ایل به آموختن قرآن و احکام دین که سرچشمه تمامی معارف بشری است پرداخت.
بنا به اقتضای زمان شغل خویش دامداری قرار داد و همراه پدر در ایل به کار دامداری و گله داری پرداخته و ایشان برای سایر افراد ایل الگوی کامل اخلاق اسلامی بود و به دلیل اخلاق نیکو و صداقت کلام مورد توجه خاص افراد ایلش قرار داشت.
شهید احمد شمس الدینی با شروع جنگ تحمیلی زندگی پر دغدغه و مشقت بار ایلی را رها کرده و برای دفاع  از میهن اسلامی خویش راهی جبهه شد و سرانجام در تاریخ 65/4/11 در حالی که مردانه می جنگید مورد هدف گلوله دشمن زبون قرار گرفته و به بالاترین درجه معارف دینی یعنی شهادت در راه خدا نائل گردید.
راهش پر رهرو باد

جـزئیات شـهادت

تـاریخ شـهادت :
1365/04/11
کـشور شـهادت :
مـحل شـهادت :
مهران
عـملیـات :
كربلاي1
نـحوه شـهادت :

اطـلاعات مـزار

مـحل مـزار :
وضـعیت پـیکر :
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا
قـطعـه :
ردیـف :
شـماره :

تصویرمـزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *