
محمد حسن هوتكى
بسم الله الرحمن الرحيم بنام خداوند بخشنده مهربان
ربنا افرغ علينا صبرا و ثبت اقدامنا و انصرنا على القوم الظالمين چند جمله اى را به عنوان ياد بود وصيت مى نويسم . اول خدا را سپاس مى گويم كه به من توفيق داد تا به جبهه بيايم و واقعا هم توفيق مى خواهد كه به جبهه امد و از تمام جوانان مى خواهم كه اگر توانايى دارند به جبهه بيايند و بعد از همه مى خواهم كه قدر اين نعمت يعنى جمهورى اسلامى و قدر امام امت را بدانند و از خدا بخواهند كه اين نعمت ها را براى انها نگهدارد .
اما سخنى با شما پدر و مادر مهربانم مى دانم كه براى من چه زحمتهاى مشقت بارى را كشيده ايد و من در ازاى ان براى شما به جز غم و اندوه و ناراحتى چيز ديگرى نداشته ام و اميد وارم كه حتما و قلبا مرا حلال كنيد و اگر شهيد شدم برايم گريه نكنيد و صبر را پيشه خود كنيد كه خداوند به شما اجر عظيمى عطا كند . هم چنين از همه بچه ها و همسايه ها و دوستان و آشنايان حلاليت مى طلبم واميد آن دارم كه همه مرا حلال كنند .
در اين جا مى گويم كه من از كسى چيزى نمى خواهم و كسى هم از من چيزى نمى خواهد اما اگر من يادم رفته و كسى از من طلبى دارد طلبش را بدهيد و من همه را حلال مى كنم و انشاءا…كه همه مرا حلال كنند . براى من 2ماه نماز بخوانيد و يكماه روزه بگيريد . و در دعا امام را فراموش نكنيد
خدايا خدايا تا انقلاب مهدى خمينى رانگهدار
و السلام عليكم و رحمه الله و بر كاته
محمد حسنى 3/12/1362 السلام عليك يا ثار الله و ابن ثاره السلام عليك يا رسول الله ربنا آمنا فاغفرلنا و ارحمنا و انت خير الراحمين
يكم فروردين 1347، در روستاي هوتك از توابع شهرستان كرمان ديده بهجهان گشود. پدرش عزيزالله، كشاورز بود و مادرش كبري نام داشت. تا پايان مقطع راهنمايي درس خواند. از طريق جهاد سازندگي به عنوان راننده به جبهه اعزام شد. سيزدهم اسفند 1362، با سمت رانند ه لودر در جزيرهمجنون بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي زادگاهش واقع است.بسم رب الشهدا ء
شهید در خانواده ای درحد متو سط به دنیا آمد بیش از نه ما از سن او نمی گذ شت که همراه پدر و مادر مشرف به زیارت کربلای حسین (ع)شد و مدت د وماه مسا فر ت ایشا ن طو ل کشید ودراین مدت موفق شد که به کربلا ،نجف ، سا مرا ،کا ظمین رازیارت کند و همچنین به سوریه هم سفر کند و به گفته پدر و مادر ایشان که نه ما ه بیشترسن نداشته ولی بسیارمودب ومثل پر وا نه دور حرمین مطهر می چرخیده و طو اف می کرده ودرسن 6سالگی به مدرسه رفت و بازدراین سال موفق به زیارت مشهد مقد س ر فت ایشا ن از زما نی که دوره ابتدا یی را شر و ع کرد و تا زما نی که مدرک سیکل را گرفت هشت سال طول کشید اودرطو ل مد ت با عقلی سر شار ودر سطح بالا همیشه از شا گر دا ن ممتاز کلاس بو د و بدو ن کو چکتر ین تجد ید ی ویا مرد ودی دوران ابتدا یی ورا هنما یی را به آخررسا ند وی حدودا ” درسن 10سالگی شروع به انجام فرا ئض واجب نمود .وی همیشه نمازش را سر و قت می خواند وبسیاربا صبر واخلاص نماز رابه جای می آو رد وروزهای ایشان در دوسال آخرعمرش بد ون اینکه حتی یک رو زه از وی قضا شو د همه را بجا او رد وبعد از به پایان رسا ندن دوران راهنما یی مدت یکسال به کمک پدر و مادر پیرش شتا فت وبعد ازبر گشتن برادروی از جبهه عزم سفررا بست و با ثبت نام درجهادسا زند گی برعزم راسخش پایداری کر د ولذا درتار یخ 62/11/15از خانه خدا حافظی کردوبه مقصد شا ن حرکت کرد و به در جه رفیع شهادت نائل امد و در قریه هو تک در پا یگاه ابدیش به خاک سپرده شد .
جـزئیات شـهادت
اطـلاعات مـزار
تصویرمـزار



بدون دیدگاه